Pielărie

Unelte pentru atelierul de pielarie si marochinarie care ne ajuta sa facem produse din piele mai rapid, mai usor si mai de calitate. Caluti de cusut pielea, suport de unelte, suporti pentru lipit pielea in diverse unghiuri, suporti de formare manere la genti si multe altele.

 • Cutie pentru curea personalizata

  13,50 lei

  Cutia personalizata pentru curele este special conceputa pentru pielari care fauresc cu maiestrie curele din piele si au nevoie de un mod de a-si impacheta munca si a crea o impresie inedita celui care primeste produsul.

  Cutie pentru curea personalizata cu logoul tau.

 • Sale! Menghina pielărie portabila - lemn fag vopsitQuick View

  Menghina pielărie portabila – cal de cusut piela manual – negru

  190,00 lei

  Menghina pielărie portabila – unealta folosită pentru realizarea cusăturilor manuale. Folosirea unui căluț de pielărie are multe avantaje și astfel cusăturile se pot realiza mult mai comod și eficient, putând folosi ambele mâini. Realizat din placaj de fag, debitat pe cnc, asamblat și aranjat manual, acest cal pentru cusut este ideal pentru atelierul tău de pielarie.

 • Suport Unelte Pielarie Slim

  40,00 lei

  Suport unelte pielarie de mici dimensiuni.

  Suport pentru unelte de pielărie slim, ușor de asamblat, ușor de mutat de ici colo, ocupa spatiu puțin pe bancul de lucru și cel mai important, ține uneltele organizate.

 • Sale! Suport chiuveta piatra ascutit tip sink bridge - ajustabile realizat din lemn de fag/stejar pentru piatra de ascutit. Suport chiuveta piatra ascutit tip sink bridge - ajustabilQuick View

  Suport chiuveta piatra ascutit tip sink bridge – ajustabil

  165,00 lei

  Suport chiuveta piatra ascutit tip sink bridge – ajustabile realizat din lemn de fag/stejar pentru piatra de ascutit.

  Suport tip sink bridge realizat din lemn de fag/stejar pentru piatra de ascutit. Suportul este tratat cu un amestec de ulei mineral si ceara de albine pentru a fi protejat avand in vedere ca este folosit intr-un mediu umed. Ulterior necesita o ingrijire si tratare periodica.

 • Suport formare manere genti

  80,00 lei

  Forma/Mulaj pentru a da aspect curbat manerelor de genti. Suport pentru formare manere genti din HDF alb de 3mm. Suport formare manere genti.

 • Suport pentru lipit pielea in unghi fara cute

  80,00 lei

  Suport pentru lipit pielea in unghi fara cute

  Suport pentru lipit pielea in unghi pentru a nu face cute. In forma de triunghi, cu diametru diferit la fiecare colt, 40, 30 si 25mm.

 • Suport unelte pielarie – organizator scule

  79,99 lei

  Suport multifunctional pentru unelte de pielarie si nu numai. Are o combinatie de gauri pentru cat mai multe unelte.

  Suport unelte pielarie – organizator scule pielarie.

 • Sale! cal de cusut - menghina pielarieQuick View

  Cal pentru cusut piele portabil – menghina pielărie

  180,00 lei

  Unealta folosită pentru realizarea cusăturilor manuale. Folosirea unui căluț de pielărie are multe avantaje și astfel cusăturile se pot realiza mult mai comod și eficient, putând folosi ambele mâini. Realizat din placaj de fag, debitat pe cnc, asamblat și aranjat manual, acest cal pentru cusut este ideal pentru atelierul tău de pielarie.

Shopping Cart

Filter by Categories