Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 10 Aprilie 2023 

 1. Introducere

Acest site este operat de DH Pro Atelier S.R.L. ( denumit în prezentul document „danielh.ro”, „site-ul danielh.ro”, „site” sau „Platforma DanielH.ro” ), o societate cu răspundere limitată, care este organizată și funcționează în conformitate cu legile din România, persoană juridică română, cu sediul social situat în Maramureș – România, Str. Cetatii, Nr.8B, Loc. Somcuta Mare, cod poștal 437335, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J24/513/2021, având cod unic de înregistrare 43948616, EUID: ROONRC.J24/513/2021, număr de telefon +4 0749525450,                         e-mail: contact@danielh.ro

Prezentul document stabilește Termenii și Condițiile de utilizare a Platformei Danielh.ro și condițiile de utilizare.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului DanielH.ro și toate celelalte politici publicate pe acest site înainte de a efectua orice operațiune prin intermediul acestui site, deoarece conțin informații importante despre drepturile dumneavoastră legale, condițiile obligatorii și obligații din punct de vedere legal pentru utilizarea serviciilor ce vi le punem la dispoziție.

Dacă nu acceptați în totalitate și necondiționat toți Termenii și Condițiile menționate mai jos, vă rugăm să nu folosiți Platforma DanielH.ro și ar trebui să încetați imediat orice utilizare a Platformei DanielH.ro.

Făcând click pe butoanele „Acceptați”, „Accept”, „Sunt de acord”, „Înregistrare cont”, „Confirm”, dumneavoastră, compania sau entitatea pe care o reprezentați consimte să fie parte a acestor Termeni și Condiții. De asemenea, reprezentați și garantați că persoana care face click pe aceste butoane este autorizată să încheie acest acord.

Politica de ConfidențialitatePolitica privind Modulele Cookie, precum și celelalte politici sau documente la care se face referire în cuprinsul prezenților Termeni și Condiții Generali, fac parte din prezenții Termeni și Condiții Generali.

Prin utilizarea site-ului DanielH.ro, indiferent că utilizați serviciile puse la dispoziție prin prezentul site sau nu, confirmați și sunteți de acord că ați citit, înțeles și ați fost de acord cu toate politicile publicate pe acest site și cu prezenții Termeni și Condiții Generali.

Aceste pagini, conținutul și infrastructura acestor pagini și serviciile, sunt puse la dispoziția utilizatorului non-comercial, conform Termenilor și Condițiilor de mai jos.

Relația contractuală desfășurată între DanielH.ro și clienți persoane juridice face obiectul unor Termeni și Condiții speciali, conform regulilor aplicabile relațiilor între profesioniști, așa cum acestea sunt reglementate de Codul Civil Român în vigoare.

Fiecare client persoană juridică pe site acționează în virtutea calității sale de profesionist în relația cu DanielH.ro.

DanielH.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prezenții Termeni și Condiții. Orice modificare adusă Termenilor și Condițiilor vor intra în vigoare numai pentru accesările sau vizitele noi pe site, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site.

Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor și Condițiilor, înainte de fiecare operațiune, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită pe site. Vă îndemnăm să reveniți periodic la această pagină pentru a vă asigura că sunteți familiarizat cu cea mai recentă versiune a acestor Termeni și Condiții.

Puteți determina momentul când Termenii și Condițiile au fost ultima dată actualizați sau modificați, prin citirea mențiunii situată sub titlul „Termeni și Condiții Generali”, mențiune denumită „Ultima actualizare: … ”

În măsura în care există un conflict între acești Termeni și Condiții DanielH.ro și alte Politici prezentate pe site, Politicile suplimentare și speciale vor prevala.

Prezenții Termeni și Condiții se aplică pe prezentul site deținut și / sau operat de DH Pro Atelier SRL, incluzând, însă fără a se limita la site-ul pe care sunt postați Termenii și Condițiile precum și pe versiunile mobile ale acestora, rețele de socializare și aplicații ( numite în mod colectiv „Site-ul” ) dar și serviciile disponibile pe sau prin intermediul site-ului ( „Serviciile” ).

 1. Definițiile termenilor utilizați

În cuprinsul Termenilor și Condițiilor, noțiunile de mai jos vor avea următoarea semnificație:

„Comunicare Comercială” înseamnă orice formă de comunicare destinată să promoveze direct sau indirect produsele, serviciile, imaginea, numele ori denumirea, firma sau emblema DanielH.ro. Nu constituie prin ele însele comunicări comerciale, următoarele: informațiile ce permit accesul direct la activitatea unei persoane fizice sau juridice, în special pe nume de domeniu sau o adresă de poștă electronică, comunicările legate de produsele, serviciile, imaginea numele ori mărcile unei persoane fizice sau juridice efectuate de un terț independent față de persoana în cauză, mai ales atunci când sunt realizate cu titlu gratuit;

„Cookie” reprezintă un fișier de mici dimensiuni, în general alcătuit din litere și cifre, care este descărcat în memoria unui calculator ( sau altui echipament folosit la navigare online, cum ar fi telefonul mobil, tableta, etc. ), atunci când utilizatorul accesează site-ul folosit în scopul de a asigura o interacțiune mai rapidă și mai ușoară între utilizatori și site-uri;

„Date cu Caracter Personal” se referă la orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ( „persoană vizată” ); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online ori la unul sau mai multe elemente specifice propriii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

„Link” înseamnă o referință, legătură, element de navigație într-un document electronic către alte părți ale aceluiași document, alte documente sau secțiuni din alte documente, spre care un utilizator este trimis atunci când accesează elementul de navigație;

„Listare” înseamnă acțiunea DanielH.ro de a-și publica în scop de promovare serviciile oferite pe Platforma DanielH.ro;

„Membru” înseamnă orice utilizator care își creează și înregistrează un cont pe site-ul DanielH.ro. Membrii înregistrați ai Platformei DanielH.ro pot fi persoane fizice sau juridice care doresc să beneficieze de servicii de personalizare oferite pe Platforma DanielH.ro. Un membru înregistrat DanielH.ro nu este un asociat, partener sau reprezentant al SC DH Pro Atelier .S.R.L. sau DanielH.ro și nu poate întreprinde acțiuni în numele SC DH Pro Atelier S.R.L. sau DanielH.ro.

„Utilizator” este orice persoană fizică ce acționează în nume propriu sau în calitate de reprezentant legal al unei entități juridice, care navighează pe site și vizualizează conținutul de pe acesta fără a fi necesară o înregistrare cu nume propriu cu un nume de cont și parolă;

„Client” este orice persoană fizică sau juridică ce acționează în nume propriu sau în calitate de reprezentant legal al unei entități juridice, care navighează pe site și vizualizează conținutul cu sau fără o înregistrare a unui cont și care achiziționează un produs sau mai multe produse de pe site-ul DanielH.ro.

„Tranzacție” – încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs sau serviciu de către DanielH.ro de la/către „client” prin sistemele de ramburs ale firmelor de curierat, indiferent de modalitatea de livrare.

Comandă” – O comandă pentru un produs sau mai multe produse cu design predefinit al unor articole de îmbrăcăminte afișate în site;

Comandă specială” este  comandă pentru un produs sau mai multe produse cu design sugerat sau trimis de către client pentru personalizarea unor articole de îmbrăcăminte. În această categorie sunt incluse și produsele comandate care au mărimi și forme diferite față de ceea ce avem în stoc.

„Newsletter” reprezintă un buletin periodic comunicat de către DanielH.ro utilizatorilor săi care și-au exprimat în mod expres consimțământul pentru a primi astfel de comunicări și care cuprinde știri, informații despre activitățile, proiectele, noutățile, precum și serviciile furnizate de DanielH.ro destinate utilizatorilor săi;

„Prelucrarea Datelor” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni, efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

„Secțiune reprezintă” o secțiune de pe site-ul DanielH.ro;

„Site” înseamnă site-ul DanielH.ro

„Servicii” înseamnă serviciile de personalizare precum și orice alte servicii, oferite DanielH.ro

„Vizită” înseamnă orice accesare de către o persoană a site-ului DanielH.ro;

„Spam” înseamnă orice comunicare comercială nesolicitată interzisă de lege atâta timp cât nu există acordul explicit al destinatarului ( utilizatorului ). DanielH.ro nu încurajează spamul și nu va proceda la asemenea comunicări către utilizatorii săi.

 1. Scopul DanielH.ro

3.1 Prin site-ul DanielH.ro, dorim să oferim oamenilor posibilitatea de a oferi celor dragi cadouri personalizate din lemn, plachete, blankuri pentru florarii si multe alte produse de artizanat;

3.2 Vrem să-i sprijinim pe cei care au nevoie de o cantitate mare de produse din lemn oferind un pret avantajos;

3.3 Totodată, dacă un client are sau ne sugerează un design care să fie realizat, echipa noastră de design îl va realiza și va fi produs.

 1. Utilizarea site-ului DanielH.ro

DanielH.ro este o platformă online ce permite utilizatorilor să devină utilizatori înregistrați ( „Membrii” ). Aceștia au posibilitatea de a vedea și cumpăra diferite produse din lemn, produse de artizanat personalizate ( „Listări” ) prezentate pe site și să facă  comentarii ( „Recenzii” ) pentru produsele afișate.

4.1 Vrem să punem la dispoziție o platformă eficientă, sigură și stabilă, însă DH Pro Atelier SRL nu poate garanta accesibilitatea și disponibilitatea continuă și neîntreruptă a platformei DanielH.ro din cauza naturii instabile a internetului. Pe lângă aceasta, DH Pro Atelier SRL poate restricționa folosirea platformei DanielH.ro, unele zone sau caracteristici ale acesteia dacă este necesar să se efectueze lucrări de întreținere care să asigure funcționarea corectă a platformei. Din când în când, DH Pro Atelier SRL va adăuga unele caracteristici și facilități noi și poate modifica platforma DanielH.ro pentru o funcționare mai bună și o eficiență sau siguranță mai ridicate.

4.2 Utilizatorul poate naviga pe site și va putea vizualiza conținutul acestuia fără a avea obligația de a se înregistra cu un nume de cont și o parolă. Cu toate acestea, utilizatorul va fi direct responsabil pentru toate accesările sau vizitele efectuate pe platformă, indiferent dacă sunt sau nu autorizate de acesta. 

4.3 DH Pro Atelier SRL nu este răspunzător pentru nici un prejudiciu cauzat sau în legătură cu furtul datelor, din cauza incapacității utilizatorului de a lua măsuri rezonabile, divulgarea de către utilizator a datelor furnizate sau autorizarea de către utilizator acordată unei alte persoane de a folosi datele sale.

 1. Cont de utilizator DanielH.ro

Pentru crearea unui cont, utilizatorii trebuie să furnizeze anumite date cu caracter personal, respectiv nume, prenume sau pseudonim și adresa de e-mail. Contul poate fi înregistrat și cu contul de Facebook sau Google. Nici o informație cu caracter personal nu va fi vizibilă în site-ul DanielH.ro . Adresa de e-mail de exemplu, nu va fi vizibilă niciodată utilizatorilor site-ului, fie că sunt sau nu înregistrați cu un cont DanielH.ro. Un utilizator nu poate crea conturi multiple și este responsabil pentru furnizarea datelor complete și corecte.

 • Înregistrare cont efectuată direct de dumneavoastră.  Dacă înregistrați un cont pentru o persoană fizică, juridică, societate sau organizație, garantați că o puteți reprezenta și că aveți autoritatea să faceți acest lucru și ne veți acorda toate permisiunile prevăzute în prezenții Termeni și Condiții. Puteți înregistra un cont DanielH.ro folosind o adresă de e-mail și creând o parolă de acces sau cu anumite servicii de rețele sociale terțe cum ar fi Facebook sau Google. Trebuie să înregistrați informații exacte și complete în timpul procesului de înregistrare și să actualizați la zi datele contului dumneavoastră. Prin crearea unui cont sunteți de acord cu prezenții Termeni și Condiții. În acest sens, aveți obligația de a citi prezenții Termeni și Condiții în scopul luării la cunoștință a drepturilor și obligațiilor dumneavoastră.

Dumneavoastră sunteți singurul responsabil pentru păstrarea confidențialității și a securității datelor din contul dumneavoastră și pentru orice modificare desfășurată în cont, cu excepția cazului când acestea nu au fost făcute sau autorizate de dumneavoastră și nu ați acționat neglijent, cum ar fi pierderea datelor pentru Înregistrare sau Autentificare în contul DanielH.ro sau nu ați păstrat datele într-un loc sigur.

 1. Ștergerea contului de utilizator

Ștergerea contului de utilizator, a unei unități de cazare sau a unei experiențe listate ori a tuturor datelor personale, este posibilă doar la cerere. Cei înregistrați trebuie să trimită o solicitare administratorului DanielH.ro prin completarea formularului de la pagina Contact  a site-ului DanielH.ro. Cererea dumneavoastră va fi direcționată către echipa IT care va proceda în funcție de tranzacțiile efectuate. În orice caz, DanielH.ro va respecta dreptul la ștergere ( „dreptul de a fi uitat ” ) al persoanelor fizice. Ne puteți solicita să vă ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care nu mai avem un alt temei legal pentru prelucrarea lor. Pentru mai multe informații vă rugăm să verificați Politica de Confidențialitate.

 1.  

DanielH.ro poate permite accesul în platformă și folosirea ei în urma unui proces de verificare pentru îndeplinirea criteriilor specifice de calitate a conținutului publicat spre promovare. Însă verificarea utilizatorilor este dificilă. De aceea nu ne asumăm responsabilitatea pentru confirmarea sigură a unui membru înregistrat.

 1. Politica privind conținutul a site-ului DanielH.ro

DanielH.ro își rezervă dreptul de a nu onora vreo comandă care conține tipul de conținut ce încalcă Politica DanielH.ro privind conținutul, Termenii și Condițiile noastre sau Politica de Confidențialitate, fără o notificare anterioară. În cazul încălcărilor grave sau repetitive, contul dumneavoastră DanielH.ro va fi șters definitiv. De aceea, înainte de a solicita anumite proiecte de personalizare, vă rugăm și citiți Politica privind conținutul de mai jos:

6.1 Conținut interzis pe DanielH.ro

Fără o notificare prealabilă, DanielH.ro poate să șteargă orice tip de conținut al membrilor înregistrați dacă DanielH.ro consideră că se încalcă acești Termeni sau oricare alți termeni DanielH.ro. De aceea, vă rugăm ca înainte să cereți sau să sugerați un anumit tip de conținut să citiți prezenții termeni cu privire la ce conținut este interzis pe site-ul DanielH.ro . 

 • DanielH.ro respectă legile privind Protecția Datelor Personale și legile Dreptului de Autor și se așteaptă ca membrii înregistrați să facă la fel. De aceea, nu veți solicita conținut cu: (i) date personale ale unor persoane de la care nu aveți acordul privind folosirea datelor cu caracter personal; informații care încalcă legile privind protecția datelor cu caracter personal sau legile privind drepturile de autor sau de proprietate intelectuală;
 • DanielH.ro prețuiește moralitatea, egalitatea între oameni și viața și se așteaptă ca utilizatorii Platformei să aibă aceeași atitudine. De aceea, nu veți solicita de la Platforma DanielH.ro nici un tip de conținut care: (i) este înșelător, fals sau fraudulos fie direct, fie prin omisiune sau din cauza neactualizării informațiilor; (ii) este obscen, pornografic, vulgar, jignitor sau defăimător; (iii) promovează discriminarea de orice fel, ura, hărțuirea, rasismul, violența, vătămarea împotriva unei persoane sau a unui grup de persoane; (iv) promovează vătămarea sau violența împotriva animalelor; (v) promovează activități sau substanțe ilegale sau dăunătoare; (vi) încalcă Politica DanielH.ro privind conținutul.
 • DanielH.ro nu promovează obiecte sau însemne religioase, de aceea nu veți solicita conținut: (i) care promovează discriminarea religioasă; (ii) care promovează în mod explicit un cult religios sau o organizație religioasă; 
 • DanielH.ro este o Platformă neutră din punct de vedere politic, de aceea nu veți solicita conținut: (i) care promovează un partid politic sau orice tip de organizație politică sau o campanie politică; (ii) care promovează dezbinarea pe criterii politice.

Fără o notificare prealabilă, DanielH.ro poate să șteargă orice tip de conținut care încalcă cel puțin unul din termenii de mai sus. Dacă dumneavoastră credeți că o parte din conținutul publicat în site-ul DanielH.ro vă încalcă unele din drepturile menționat mai sus, vă rugăm să ne anunțați în conformitate cu Termenii și Condițiile DanielH.ro. În cazul încălcărilor grave sau repetitive, contul unui utilizator înregistrat va fi șters definitiv.

6.2 Activități interzise

 • Nu veți folosi în nici un fel conținutul din Platforma DanielH.ro, numele DanielHro, logo-ul DanielH.ro sau alte informații care sunt proprietatea DanielH, fără acordul scris al DH Pro Atelier SRL;
 • Nu veți folosi nici o tehnologie prin care să colectați date sau conținut din Platforma DanielH.ro;
 • Nu veți folosi programe care să dăuneze sau să afecteze negativ performanța sau funcționarea corespunzătoare a Platformei DanielH.ro.

6.3 Ștergere cont utilizator DanielH.ro

 • În cazul în care sunt încălcate cel puțin unul din punctele de mai sus, Termenii și Condițiile DanielH.ro sau oricare din Politicile DanielH.ro, fără vreo notificarea prealabilă DanielH.ro poate opri accesul unui utilizator la Platformă, poate suspenda sau șterge contul unui membru înregistrat.
 • Această acțiune este necesară pentru a-i proteja pe membrii înregistrați și utilizatorii Platformei DanielH.ro de bună credință.         

  7.Comenzi făcute prin Platformei DanielH
  .ro

Clauzele prevăzute în acest capitol privesc doar relațiile contractuale prin intermediul încheierii unui contract la distanță. Termenul „plată” folosit aici reprezintă suma plătită pentru a acoperi valoarea produsului/produselor achiziționate.

Nici o comandă nu poate fi plătită direct în site prin card bancar sau alte forme de plăți electronice. Toate comenzile pot fi achitate doar prin Ramburs la primirea coletului prin curier sau transfer bancar. 

7.1 Eligibilitate

Pentru a accesa și utiliza Platforma DanielH.ro sau pentru a vă înregistra un cont de membru DanielH.ro, trebuie să fiți o persoană fizică de cel puțin 18 ani, o societate, organizație sau o altă persoană juridică înregistrată în conformitate cu legile țării în care sunteți înregistrat și să puteți încheia contracte cu caracter legal. 

Puteți încheia un contract cu DanielH.ro, care presupune plata unei sume de bani, doar dacă aveți peste 18 ani. Dacă plătiți o comandă, confirmați că aveți cel puțin18 ani.

7.1  Comenzi telefonice

Clientul sau Membrul nu poate face comenzi telefonice ferme. Se pot face solicitări sau se pot pune întrebări despre comenzi dar acestea vor fi ferme doar după completarea formularului de comandă în care se completează și datele de facturare.

7.2 După alegerea produsului/produselor dorite și selectarea atributelor pentru acestea ( mărime, culoare și cantitate), apăsați butonul „Adaugă în coș”. Secțiunea Coș se află în colțul dreapta sus și poate fi vizualizată pe tot parcursul navigării. Dacă vă răzgândiți cu privire la achiziționarea unui produs, îl puteți șterge din Coș.

Finalizarea comenzii se face prin completarea datelor personale în câmpurile marcate;

7.3 Nu există comandă minimă impusă și oferim transport gratuit la o comandă pentru cel puțin 3 produse. Comanda va fi considerată fermă doar după confirmarea la telefon sau e-mail;

7.4 Toate comenzile plasate în zilele lucrătoare (de luni până vineri) până la ora 12:00 AM vor fi procesate în aceeași zi. După plasarea comenzii veți fi sunați de un operator  care vă va solicita confirmarea comenzii. În cazul în care comanda este plasată după ora 12:00 AM a unei zile lucrătoare, procesarea comenzii se va face în următoarea ziua lucrătoare. Pentru comenzile plasate în weekend, ( Vineri ora 10 AM – Duminică) procesarea se va face luni dimineața când veți fi sunați pentru confirmare.

7.5 Produsele comandate vor fi depuse la curier numai după primirea confirmării comenzii din partea dumneavoastră la telefon, prin SMS, Whatsapp sau e-mail la numărul 0749 525 450 sau adresa noastră de e-mail – contact@danielh.ro

7.6 Nu ne asumăm răspunderea pentru neplăcerile create de posibilitatea comandării unui produs pentru care stocul a fost epuizat. Vom face însă toate demersurile posibile pentru anunțarea indisponibilității unui produs comandat în cel mai scurt timp posibil (prin apel telefonic, mesaj telefonic sau email).

7.7 DanielH.ro va include în coletul expediat către client toate documentele necesare care să confirme achiziționarea produsului/produselor de către client.

7.8 Clientul va fi informat asupra stadiului în care se află comanda sau contractul la distanță

7.9 În cazul în care volumul comenzilor depășește capacitatea noastră de procesare pentru o zi, acestea vor fi procesate în ziua următoare.

7.10 Comenzile speciale vor avea condiții stabilite separat. Realizarea și livrarea comenzilor speciale va depinde de complexitatea și mărimea comenzii.

 1. Livrare Produse – modalitatea de livrare a produsului/produselor comandate de care beneficiază clientul este prin intermediul unei firme de curierat rapid.

8.1 Din momentul confirmării comenzii plasate pe site, comanda va ajunge în posesia dumneavoastră în termen de două-trei zile lucrătoare.

Compania noastră apelează la serviciile de curierat furnizate de diverse companii pentru livrarea comenzilor;

8.2 Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întârzierile la livrare din cauza furnizorului sau curierului. De asemenea, deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar cad în sarcina transportatorului.

8.3 Livrarea se va face prin serviciul de curierat rapid. Comanda va ajunge la dumneavoastră în termenul de livrare indicat în pagina produsului la momentul plasării comenzii. Timpul de livrare se calculează din momentul în care primiți o confirmare a înregistrării și acceptării comenzii pentru produsele din stoc. Timpul de livrare este unul estimat, deci poate suferi modificări din cauza gradului de încărcare a rutelor de destinație, volumul mare de livrări. În astfel de situații, DanielH.ro va agrea împreună cu clientul un alt termen de livrare pentru plasarea comenzii.

8.4 Din momentul în care comanda este preluată de curier, DanielH.ro nu are nici o obligație de a urmări comanda sau de a contacta curierul în vederea clarificării unor detalii privind statusul livrării comenzii. Cu toate acestea, suntem rezonabili și putem oferi ajutor practic necesar în privința statusului livrării coletului.

 1. Renunțare la comandă.

În cazul în care produsul poate fi livrat cu depășirea termenului agreat, DanielH.ro va informa clientul la telefon și prin e-mail în termen de maximum 1 zi de la confirmarea comenzii. În acest timp, clientul poate renunța la comandă printr-o solicitare scrisă la adresa de e-mail contact@danielh.ro .  Dacă plata a fost făcută și clientul a renunțat în scris la comandă, sumele plătite vor fi returnate integral conform legii în termen de maximum 10 zile de la data renunțării.

 1. Returnare și Schimb de produse

10.1 Dacă, din diverse motive, nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat îl puteți returna sau schimba în termen de 15 de zile de la data primiri comenzii. Acest lucru se aplică la produsele personalizate cu design predefinit care este expus în site;

10.2 Produsul poate fi returnat doar dacă este în aceeași stare în care l-am livrat. Să fie nepurtat și să nu fie deteriorate materialul sau personalizarea;

10.3 În cazul în care coletul adus de curier nu este în stare bună și prezintă dovezi clare de deteriorare severă a integrității coletului și a conținutului acestuia ( pachet rupt, desfăcut, înțepat, ud, etc ) se pot face mențiuni în documentul de livrare al curierului ( numit AWB ) sau se întocmește un proces verbal de constatare, se fac fotografii și se refuză primirea și plata coletului;

10.4 Nu sunt considerate dovezi clare de deteriorare problemele normale datorate manipulării pachetelor care nu afectează în nici un fel conținutul acestora ( prăfuire, murdărire colet, îndoire ușoară a pachetului la colțuri ). Toate reclamațiile făcute după livrarea coletului de către curier și primirea acestuia, sunt nule;

10.5 Pot fi returnate produsele livrate sau facturate greșit. În cazul în care pe factură apare o sumă diferită față de cea stabilită prin achiziția în site-ul DanielH.ro la Coșul de cumpărături, clientul va trebui să ne notifice imediat pentru a rezolva situația. Dacă clientul primește un colet cu alte produse față de cele comandate, va informa cât mai repede DanielH.ro și va returna coletul fără vreo obligație financiară. Clientul nu are nici un drept asupra datelor sau a produselor care nu-i aparțin.

10.6 Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său, cu excepția produselor personalizate cu designul sugerat și trimis de client, care nu pot fi returnate potrivit prevederilor legale și a prezenților Termeni și Condiții. În astfel de situații, costurile ce pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile de returnare a produselor, conform O.G. 130/2000 și modificările din OUG 34/2014 pentru persoanele fizice ce achiziționează produse de pe site-uri folosind tehnicile e comunicare la distanță, aplicându-se definiții cuprinse în O.G 34/2014 art.16. Returnarea trebuie să se facă în ambalajul original sau în alt ambalaj nou în care să fie incluse toate documentele trimise și toate produsele care să nu prezinte urme de purtare, deteriorare, uzură, să nu fi fost spălate sau impregnate cu parfum sau odorizante și să aibă toate etichetele originale. Încălcarea oricărui punct menționat mai sus duce la refuzul returului.

10.7 Produsele cu design personalizat după preferința dumneavoastră, de exemplu care conțin nume, sau alte elemente ce îngreunează sau fac imposibilă vânzarea produsului, nu îl puteți returna.

10.8 Clientul este obligat să notifice DanielH.ro intenția de a refuza și returna produsele achiziționate în scris pe e-mailul în 14 zile lucrătoare de la primirea coletului cu produsul/produsele comandate.

10.9 Orice produs care prezintă defecte de fabricație va fi înlocuit cu unul nou, cu condiția notificării DanielH.ro în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Cheltuielile de returnare/livrare vor fi suportate de DanielH.ro. Dacă înlocuirea nu va fi necesară, se va returna integral contravaloarea achiziției.

 1. Refuzul primirii returnării de către DanielH.ro

 

Conform O.G 34/2014 art. 16, DanielH.ro își rezervă dreptul de a refuza returnarea produselor dacă:

 

 1. Produsele sunt personalizate după specificațiile de client
 2. Produsul nu mai are ambalajul original complet
 3. Produsele prezintă urme de folosire
 4. prin natura lor nu pot fi returnate din cauză că se pot degrada rapid sau sunt extrem de fragile și se pot deteriora ușor
 1. Metode de returnare a produselor

12.1 La sediul firmei

Adresă: Str. Cetatii, Nr. 8B, Loc. Somcuta Mare, Jud. Maramureș

Este necesară înștiințarea înainte de a veni la sediu sau înainte de a returna produsele. Aceasta se face prin apel telefonic la numărul 0749 525 450

12.2 Prin curier rapid – colet fără ramburs în care se introduc datele contului în care se va face returul banilor

 1. 13Metoda de restituire a banilor

 

13.1 Vă vom restitui banii prin transfer bancar în termen de 10 zile de la primirea coletului de retur (pentru returnarea Curier) sau cash (pentru returnarea produsului la sediul firmei);

13.2 În cazul schimbării produselor, trebuie să ne contactați înainte pentru a ne transmite informațiile legate de produsul pe care îl doriți schimbat precum și despre produsul cu care doriți să îl schimbați.

14) Metoda de schimbare a produselor

 

14.1  La sediul firmei

 

Adresă: Str. Cetatii, Nr. 8B, Loc. Somcuta Mare, Jud. Maramureș

de Luni până Vineri între orele 09:00 – 17:00Este necesară înștiințarea înainte de a veni la sediu. Aceasta se face prin apel telefonic la numărul 0749525450;

14.2  Prin Curier rapid – colet fără ramburs ( în momentul predării de către curier a noului produs, dumneavoastră trebuie să îl restituiți pe cel comandat inițial ).

14.3 Taxele de curierat pentru schimbarea produselor sunt de 20 lei.

14.4 Produsele personalizate cu un design sugerat sau trimis de client nu se pot returna. Fiind făcute conform cerințelor clientului nu mai pot fi revândute.

14.5 Pentru produsele aflate în PROMOȚIE (achiziționate deci la un preț redus față de prețul normal), schimbul cu o altă mărime decât cea achiziționată poate atrage costuri suplimentare însumând diferență dintre prețul întreg al produsului și prețul achitat de client în cazul în care mărimea dorită pentru schimb nu se află și ea în PROMOȚIE.

14.6 Returnarea sau schimbarea produselor trebuie făcută în termen de maximum 15 zile din momentul primiri comenzii plasate pe site-ul nostru. Produsele trebuie să fie în ambalajul original, să aibă toate etichetele, să nu fie spălate și să nu fie deteriorate în niciun fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de către cumpărător;

14.7 Înainte de a schimba un produs trebuie să ne informați în scris despre acest lucru printr-un e-mail la adresa contact@danielh.ro

 

 1. Confidențialitate

15.1 Ne angajăm să utilizăm cu atenție datele dvs personale și să nu le furnizăm către terțe părți.

 1. 16Modalități de plată acceptate de RO

 

16.1 Plata ramburs: Clientul va plăti agentului de curierat contravaloarea comenzii la primirea coletului

16.2 Plata prin transfer bancar – Clientul va plăti contravaloarea produselor comandate în contul bancar al DH Pro Atelier SRL după ce va fi emisă și trimisă factura care va conține toate datele contului.

 1. Responsabilitate

17.1 Ca urmare a legislației în vigoare, nu avem nicio responsabilitate în ceea ce privește:

 1. a) întârzierile la livrare cauzate de furnizor, curier sau din alte motive (furnizarea de date eronate de livrare de către client sau neconfirmarea la timp a comenzii);
 2. b) deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar;
 3. c) neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii de internet (ISP)
 4. d) conținutul sau natura site-urilor prin intermediul cărora un client ajunge în magazin

17.2 Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă sau o comandă specială în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

 1. a) produsul comandat nu este pe stoc
 2. b) identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională
 3. c) comanda specială nu îndeplinește cerințele privind conținutul care urmează a fi personalizat.
 1. Frauda

 

18.1 DANIELH.RO nu solicită Clienților, Membrilor sau Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare ( e-mail, telefonic, SMS, Whatsapp, etc…) informații referitoare la date confidențiale, conturi sau carduri bancare, parole sau date personale. Ca o excepție, sunt Clienții Persoane juridice, în sensul obținerii de către DANIELH.RO a numărului de cont, respectiv al băncii clientului pe numele căruia se va face facturarea unei comenzi.

18.2 Clientul/Membrul este singurul responsabil pentru divulgarea datelor sale personale sau confidențiale unui terț.

18.3 DanielH.ro declină orice responsabilitate în situația în care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este sau reprezintă DanielH.ro. Într-o astfel de situație, Clientul sau Membrul va informa cu promptitudine DanielH.ro folosind datele de contact din site.

18.4 DanielH.ro nu practică și nu promovează mesajele SPAM. Dacă primiți e-mailuri în numele DanielH.ro verificați sursa cu atenție și nu le deschideți. Nu accesați linkurile din ele.

Singura adresă de e-mail prin care DanielH.ro comunică cu clienții/membrii este contact@danielh.ro.

18.5 Este interzisă trimiterea către DanielH.ro a mesajelor care conțin viruși, campanii politice sau publicitare, scrisori în lanț sau orice altă formă de spam.

18.6 DanielH.ro comunică cu Clienții/Membrii doar prin adresa de e-mail contact@danielh.ro. Toate mesajele noastre trimise prin e-mail conțin datele de identificare complete și conforme ale expeditorului sau legăturii către acestea, la data transmiterii conținutului.

18.7 Urmărirea obținerii de avantaje prin folosirea de conturi false ( conțin nume fictive, false sau folosesc identitatea altor persoane ) se consideră tentativă de fraudă și va avea ca efect anularea avantajelor accesului în site-ul DanielH.ro prin ștergerea contului și raportarea la autoritățile antifraudă.

 1. Litigii

19.1 Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea site-ului DanielH.ro, Clientul/Membrul declară că este de acord cu toți Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate;

19.2 DanielH.ro nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi în cazul în care acestea sunt cauzate de nerespectarea prezenților „Termeni și Condiții”.

19.3 Orice dispută cu referire la prezenții „Termeni și Condiții” care ar putea să apară între vreun Membru/Client și DanielH.ro se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat de către o instanță competentă de la sediul DH Pro Atelier SRL, în conformitate cu legile române în vigoare.

19.4 Prezentul document a fost redactat și va fi interpretat în conformitate cu legislația română.

 1. Legislația aplicabilă și Jurisdicție

Utilizarea site-ului DanielH.ro, a materialelor acestuia și a serviciilor la care aveți acces prin intermediul acestui site sunt guvernate de legislația română. Orice eventual litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea site-ului, cu materialele prezentate pe acesta, precum și în legătură cu serviciile la care aveți acces prin intermediul acestui site se va soluționa pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente de pe raza orașului Baia Mare, Maramureș.

În cazul utilizatorilor ( persoane fizice ) care utilizează oricare dintre serviciile DanielH.ro se va soluționa orice conflict sau diferend, în conformitate cu legea aplicabilă raporturilor contractuale încheiate între cele două părți.

 1. Încetarea

Acești Termeni și Condiții vor rămâne în vigoare până la încetarea lor, în conformitate cu dispozițiile inserate în prezenții Termeni și Condiții.

Ne rezervăm dreptul de a rezoluționa sau denunța unilateral imediat acești Termeni și Condiții, precum și a restricționa accesul la utilizarea site-ului sau a oricărei secțiuni a acestuia, în orice moment și din orice motiv, cu sau fără temei, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea repetată a Drepturilor de Autor

La încetarea acestor Termeni și Condiții, dreptul de a utiliza site-ul DanielH.ro va înceta imediat și veți distruge toate materialele obținute de pe site și toate copiile acestora.

Sunteți de acord că orice încetare a accesului la, sau utilizarea site-ului, poate fi efectuată fără o notificare prealabilă, și că DanielH.ro poate dezactiva sau șterge toate informațiile și fișierele aferente asociate cu acesta și/sau orice acces suplimentar la astfel de informații sau fișiere. Sunteți de acord că DanielH.ro nu este răspunzător pentru dumneavoastră sau orice terță parte pentru orice încetare a accesului la site sau orice astfel de informații sau fișiere și nu este obligat să asigure accesul la fișiere sau informații după orice astfel de rezoluționare sau denunțare unilaterală.

 1. Alte clauze

DanielH.ro își rezervă dreptul de a revizui și de a actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor și Condițiilor, precum și a Politicilor de Confidențialitate și a Politicii privind Modulele Cookie atunci  când accesați site-ul, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail contact@danielh.ro

DanielH.ro are dreptul în orice moment să modifice, să suspende sau să înceteze activitatea online a site-ului, parțial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă.

DanielH.ro nu va fi responsabilă pentru nici o modificare, suspendare sau întrerupere a disponibilității serviciului său.

De asemenea, serviciile confirmate de DanielH.ro, anterior operațiunilor de modificare, suspendare sau încetare dispuse, vor fi în mod corespunzător executate de DanielH.ro, conform condițiilor comunicate.

Acești Termeni și Condiții vor rămâne în vigoare și își vor produce efectele, pe toată perioada pe parcursul căreia sunteți un utilizator al site-ului și în cazul în care încetați să mai aveți calitatea de utilizator al site-ului, va trebui să respectați în continuare obligațiile din acești Termeni și Condiții de utilizare inclusiv orice obligații de despăgubire și limitări de răspundere. De asemenea, aveți posibilitatea de a printa sau salva pe orice suport durabil prezenții Termeni și Condiții, prin accesarea butonului „Listare/Salvare” . 

Dacă nu sunteți de acord cu prezenții Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

 1. Contact

 

12.1 Pe site-ul DanielH.ro sunt publicate datele complete și corecte de identificare și contactare a sa de către client sau membru.

12.2 Prin utilizarea formularului de contact sau detaliile serviciului prezentate pe site, membrul sau clientul permite echipei DanielH.ro să îl contacteze prin orice mijloace disponibile, incluzând și mijloace electronice.

 1. Dispoziții finale

 

24.1 DanielH.ro își rezervă dreptul de a revizui și de a actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Astfel, vă rugăm să verificați secținuea aferentă Termenilor și Condițiilor, precum și a Politicilor de Confidențialitate și a Politicii privind Modulele Cookie atunci  când accesați site-ul, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

24.2 Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail contact@danielh.ro

24.3 DanielH.ro are dreptul în orice moment să modifice, să suspende sau să înceteze activitatea online a site-ului, parțial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă.

24.4 DanielH.ro nu va fi responsabilă pentru nici o modificare, suspendare sau întrerupere a disponibilității serviciului său.

24.5 Acești Termeni și Condiții vor rămâne în vigoare și îți vor produce efectele, pe toată perioada pe parcursul căreia sunteți un utilizator al site-ului și în cazul în care încetați să mai aveți calitatea de utilizator al site-ului, va trebui să respectați în continuare obligațiile din acești Termeni și Condiții de utilizare inclusiv orice obligații de despăgubire și limitări de răspundere. De asemenea, aveți posibilitatea de a printa sau salva pe orice suport durabil prezenții Termeni și Condiții.

24.6 Dacă nu sunteți de acord cu prezenții Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Shopping Cart