Blankuri Pentru Aranjamente Florale

Blankuri pentru aranjamente florale realizat din placaj de caliate, debitate pe laser, slefuite cu atentie si gata de pus flori si decoratiuni.

 • Norisor personalizat cu nume

  59,00 lei

  Norisor personalizat cu nume este un cadou unic si special pentru a celebra evenimente importante precum botezul, nunta sau chiar aniversarile. Fiecare norisor este realizat din lemn si are dimensiunea de 75cm, fiind disponibil in culoarea alba, cu posibilitatea de a personaliza numele cu o culoare aurie sau o alta culoare preferata de catre client.

 • Litere decorative nume botez personalizate

  40,00 lei

  Litere decorative nume botez personalizate sunt un cadou minunat si o adaugare unica la decorul petrecerii de botez. Acestea sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate si sunt disponibile in diferite dimensiuni si culori pentru a se potrivi perfect cu tema evenimentului tau. Poti personaliza literele cu numele copilului sau cu cuvinte cheie care reprezinta ziua de botez pentru a crea o decoratiune cu adevarat speciala.

 • Lalea din placaj cu suport si mesaj mama

  7,50 lei

  Lalea din placaj cu suport cu lungimea de 20cm/30cm si textul mama. Ideal pentru aranjamente de ziua mamei.

  Placaj de fag 4mm.

   

 • Inimioara blank cu suport „O primavara frumoasa”

  2,60 lei

  Produsul nostru este o Inimioara blank cu suport cu inscriptia „O primavara frumoasa” perfecta pentru persoanele care iubesc sa faca aranjamente florale. Inimioara este fabricata din HDF de calitate si poate fi utilizata ca baza pentru aranjamente florale sau ca decor de primavara.

 • Inimioara blank „O primavara frumoasa” – 10cm – hdf alb

  2,00 lei

  Produsul nostru este o inimioara din lemn blank, cu o inscriptie „O primavara frumoasa” perfecta pentru persoanele care iubesc sa faca aranjamente florale. Inimioara este fabricata din HDF de calitate si poate fi utilizata ca baza pentru aranjamente florale sau ca decor de primavara.

 • Topper Sarbatori Fericite

  7,00 lei

  Topper pentru aranjamente cu tematica sarbatorilor de iarna cu mesajul Sarbatori Fericite. Topper Sarbatori Fericite din lemn.

 • Topper Craciun Fericit

  7,00 lei

  Topper pentru aranjamente cu tematica sarbatorilor de iarna cu mesajul Craciun Fericit. Topper Craciun Fericit din lemn

 • Cerc cu nume personalizat – din placaj

  15,00 lei40,00 lei
  20cm
  30cm
  40cm
  50cm
  Clear

  Cercuri cu diametrul la alegere si personalizate cu numele celui drag, perfecte pentru un cadou personalizat handmade.

  Cerc cu nume personalizat – din placaj de fag/ mesteacan.

Shopping Cart

Filter by Categories