Cutii din lemn pentru poze si stick USB

Cutii din lemn pentru poze si stick USB perfecte pentru a pastra in siguranta amintirile de pret de la orice eveniment important din viata noastra.

 • Cutie poze si stick personalizata

  24,99 lei

  Cutie poze si stick personalizata este solutia perfecta pentru fotografi, ce doresc sa ofere clientilor pozele si filmarea de la nunta, botez, sau alte evenimente speciale, intr-un mod aparte si elegant. Produsul este realizat din HDF alb si ofera loc pentru 50 poze de 10x15cm si un stick USB pentru a stoca si transfera in mod eficient pozele si filmarile digitale.

 • Cutie stick USB din lemn

  29,00 lei29,99 lei
  Natur
  Maro
  Clear

  Cutie stick USB din lemn este cadoul perfect pentru cei care apreciaza produsele personalizate si naturale. Aceasta cutie eleganta si practica este realizata din lemn de inalta calitate si poate fi personalizata cu numele sau logo-ul dorit. Este ideala pentru a pastra stick-urile USB, dar poate fi utilizata si pentru alte obiecte mici. Cutia este frumos finisata si poate fi oferita ca un cadou special pentru colegi, prieteni sau familie. Comanda acum cutia stick USB din lemn si bucura-te de un produs natural si personalizat

Shopping Cart

Filter by Categories