Despre danielh.ro

Cine este Daniel Havrince?

Un tanar cu o pasiune pentru prelucrarea lemnului, masini cu comanda numerica, videografie si youtube. Cu multa dragoste si respect pentru lemn, lucrarile realizate cu migala si maiestrie, sunt adaugate in acest magazin pentru cei interesati de produse meșteșugite la noi in frumoasa tara Romania.

Toate produsele sunt fabricate in Somcuta Mare, judetul Maramures intr-un atelier mic de 35 metri patrati. Dintr-un hobby pentru prelucrarea lemnului si masini cu comanda numerica s-a ajuns la un canal de youtube care creste constant si ulterior la o mica afacere de familie care este intr-o continua crestere.

 

Cum comand ?

Pentru a comanda produse puteti utiliza urmatoarele metode:

Comanda pe site-ul danielh.ro. Pentru aceasta este necesar sa va creati un cont pe site si sa urmati pasii indicati.

  • Prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, dupa care se face cont sau se plaseaza comanda cu numarul de bucati si produse dorite
  • Comanda telefonica la numarul: 0749525450

Metode de livrare:

danielh.ro livreaza coletele prin Urgent Cargus sau DPD, dupa cum doreste clientul, tariful unic pentru comenzile pana in 3kg este de 18 lei oriunde in tara, fara km suplimentari.

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client a doua zi lucratoare, de la primirea comenzii, pentru comnzile primite si confirmate pina la ora 11:00 a zilei in curs.

Pentru produsle realizate la comanda care nu se afla pe stoc termenul de livrare poate varia de la 3 la 30 zile( se va comunica telefonic ulterior).

Retur

Pentru orice problema avuta cu un produs comandat de pe danielh.ro va stam la dispozitie cu informatii despre modalitatea de retur si reparare a problemei. Va rugam sa ne scrieti la contact@danielh.ro

Item added to cart.
0 items - 0,00lei