Termeni si conditii danielh.ro

Inaintea plasarii oricarei comenzi va recomandam sa cititi cu atentie aceasta sectiune pentru a evita orice neplacere, deoarece prin folosirea acestui website, va dati acordul la urmatoarele: aceptarea tuturor conditiilor de utilizare si tuturor legilor aplicabile.

Definitiile termenilor implicati in functionarea magazinului online:

 1. Vanzatorul va fi magazinul online www.danielh.ro, proprieteatea firmei SC. DH PRO ATELIER S.R.L.; cu sediul in Somcuta Mare jud. Maramures, CUI: 43948616, Nr Reg. Com. J24/513/2021;
 2. Cumparatorul poate fi: persoana fizica, firma sau orice alta entitate juridical ce plaseaza si finalizeaza o comanda;
 3. Comanda un document electronic intre comparator si vanzator, prin care vanzatorul se obliga in livrarea produselor comandate iar cumparatorul este de accord sa achite contravaloarea acestora
 4. Produsele sunt bunurile/produsele realizate si/sau comercializate de vanzator, acestea fiind noi in momentul livrarii fiind insotite de facture conform legislatiei in vigoare. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil de aceea vanzatorul isi rezerva toate drepturile in ceea ce priveste o comanda ne onorata sa
 5. Preturile afisate pe site sunt cele tiparite pe factura. Ne rezervam orice drept de a modifica pretul produselor fara nici o notificare si ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmare (prin e-mail, telefon sau sms)
 6. Plata se poate face cash la livrare sau plata online la plasarea comenzii. O  comanda trebuie achitata integral altfel nu se va putea efectua livrarea
 7. Retur sau posibilitatea cumparatorului de a returna produsul/produsele achizitionate, conform legilor in vigoare
 8. Drepturi si obligatii: vanzatorul isi rezerva toate drepturile de a nu livra o comanda in cazul in care nu se respecta termenii si conditiile din partea cumparatorului.

Cumparatorul are draptul la retur in cazul in care a fost afectata integritatea si/sau calitatea produselor, vanzatorul fiind obligat la schimbarea produselor sau returnarea banilor.

Cheltuielile efectuate cu înlocuirea mărfurilor constatate cu ocazia recepției ca fiind lipsă, deteriorate datorită ambalării neadecvate sau necorespunzătoare cantitativ se suportă de către vânzător. Pentru toate celalate cazuri de retur marfă, transportul este suportat de cumpărător.

 Vânzătorul se obligă să furnizeze cât mai multe informații legat de produsele comercializate, să recepționeze, ambaleze corespunzător și expedieze cât mai repede fiecare comandă confirmată de cumpărător. Să semnaleze cumpărătorului eventualele diferențe de stoc sau alte aspecte importante ce țin de produsele comercializate.

Cumpărătorul se obligă să depună toate eforturile ncesare recepționării comenzii, din momentul în care este notificat de firma de curierat/Poșta Română. Cheltuielile de livrare a mărfurilor (expediere, descărcare, manipulare, transport și altele) se suportă de către cumpărător.

 • Garantii Vanzatorul garanteaza ca produsele sunt in concordanta cu standardele in vigoare. Termenele de garantie se gasesc pe ambalaj iar pentru cele la care lipseste, termeul de garantie este standard de un an
 • Confidentialitatea datelor respectam confidentialitatea datelor clientilor nostri si ne luam angajamentul de a nu furniza datele personale nimanui inafara de firmele de curierat sau Posta Romana.

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC DH Pro Atelier SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

 • Litigii. Orice litigiu apărut între cumpărător și vânzător va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.
 • Altele, SC DH Pro Atelier SRL are toate drepturile de proprietate asupra magazinului online, respectiv asupra designului si continutului acestuia

Ne străduim să redăm cât mai exact culoarea produselor afișate pe site, însă culoarea pe care o vedeți dumneavoastră depinde de monitorul utilizat și de setările acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul dumneavoastră și cea a produsului.

Item added to cart.
0 items - 0,00lei