Aspirator cu sac GORENJE G Force Plus VCEA21GPLW, 3l, 700W – pareri

Fiind in cautare de un aspirator cu o putere cat mai mare si pe cat posibil mai silentios, am trecut prin mall pe la mediagalxy sa vedem ce au mai bagat nou, dar nu cu intentia de a cumpara ceva.

GORENJE G Force Plus VCEA21GPLW

Plimbandu-ne, ne abordeaza un angajat sa vada daca ne poate ajuta, sotul ii spune ca ne uitam la ceva cu putere cat mai mare si asa am aflat ca UE a dat o lege prin care limiteaza puterea motoarelor de aspirare iar de la 1 septembrie 2017 magazinele nu mai au voie sa vanda astfel de electrocasnice cu putere mai mare de 900 W si zgomot mai mare de 80 decibeli.

Eu din curiozitate am intrebat daca au ceva cu nivel cat mai scazut al decibelilor ceva specific familiilor ce au copii mici, asa am gasit acest produs de care sunt foarte multumita, raport calitate/pret este foarte bun.

Este un aspirator cu sac, nu iese praf deloc in casa, tragerea este foarte buna, se lipeste efectiv de parchet iar zgomotul produs este foarte mic, pot aspira cand doarme fetita sau oricine altcineva din casa.

Peria cea mare ajunge prin orice colt si se aspira foarte bine de la prima tura si nu e necesar sa tot freci cu peria pe covor de 10 ori pe acelasi loc.

Pana in prezent sunt 100% multumita si il recomand tuturor familiilor ce au copii mici.

PREZENTARE VIDEO gorenje g force plus VCEA21GPLW

Câteva specificații tehnice despre GorenjeVCEA21GPLW

Putere700 W
Capacitate colectare3 l
Lungime cablu6 m
Tip sacTextil
Filtru evacuareHEPA

Vezi pretul!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - 0,00lei