Nu mai curge apa – Nescafe Dolce Gusto Krups

KRUPS

Am avut o problema cu aparatul de cafea Nescafe Dolce Gustu Krups in momentul cand porneam aparatul sa faca cafea, nu curgea apa mai deloc, eventual cativa picuri. De regula acest lucru se intampla din cauza apei calcaroase si pline de impuritati care se opresc in diuza mica care baga apa in pastila, rezultand cafeaua noastra mult ravnita.

Pentru reparatie nu avem nevoie decat de o surubelnita lata de mici dimensiuni si un mic ac metalic care de obicei e localizat pe aparatul krups, dupa rezervorul de apa. Nu trebuie sa desfacem aparatul de cafea nescafe dolce gusto si drept urmare, nu se va pierde garantia.

Timp de reparatie KRUPS: 10minute maxim.

Am facut si varianta video la aceasta reparatie:

Reparare aparat cafea Nescafe Dolce gusto krups – nu curge apa!

13 comentarii la „Nu mai curge apa – Nescafe Dolce Gusto Krups”

 1. Am aparat cafea dolce gusto iar becul ramane pe portocaliu , nu se mai face verde. Apa cand curge se împrăștie.

  Răspunde
 2. Ahm, am incercat asta. Si cand sa ii dau drumul si sa pun totul la loc, cred ca nu am prin bine capacul cu pipa de apa inapoi. Si nu pot baga capsule, dar nici nu il mai pot scoate inca odata pentru replasare. Idei?

  Răspunde
 3. Salut. Am facut totul exact cum e descris. Insa cred ca atunci cand. Vrut sa pun piesa curatat inapoi nu am introsu cum trebuie si a facut click doar in fata. Am incercat sa o scot din nou si nu mai merge.
  Idei, va rog?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - 0,00lei