Care sunt avantajele si dezavantajele oferite de găzduirea Weebly?

Un site web constituie cea mai bună modalitate de a-ți marca prezența pe Internet ceea ce a dat naștere de altfel unui număr mare de unelte care contribuie la crearea de site-uri. Weebly deține o parte importantă de piață în acest sector. Iată o prezentare a avantajelor și dezavantajelor oferite de Weebly.

Weebly este o unealtă de creare și de gestionare a unui site web (bloguri, magazine online). Îți permite să creezi site-uri fără să deții vreo competență tehnică în prealabil. Pentru asta, pune la dispoziție un software de creare de site-uri web și de gestiune a conținutului.

Avantajele oferite de Weebly

Utilizare facilă. Unul din cele mai mari avanteje oferite de Weebly este acela că poate fi folosit cu ușurință de oricine. Editorul său web este cel mai convivial dintre toate, pe lângă faptul că este și deosebit de intuitiv. Drept urmare, este accesibil tuturor, fără prea mari eforturi. Nu necesită nicio cunoștință în materie de programare. Ceea ce înseamnă că putem crea un site într-un timp rapid cu ajutorul său.

Frumusețea și suplețea modelelor. Temele puse la dispoziția utilizatorilor sunt nu doar elegante, moderne și responsive dar și suple și se afișează perfect pe aparatele mobile (smartphone-uri și tablete). Dispune de un sistem de editare inteligent care permite personalizarea paginilor cu ușurință.

Ideal pentru referențiere. Un alt avantaj oferit de Weebly este acela că permite o bună referențiere naturală. Ghidurile sale sunt deosebit de utile pentru toate subiectele posibile, de la optimizare la codare, la cuvintele cheie. Mii de site-uri web create cu ajutorul acestui software sunt de altfel extrem de bine clasate in Google. Unele reușesc chiar să ajungă pe primele pagini.

Dezavantajele oferite de Weebly

Nicio opțiune de restaurare a site-ului web. Unul din incovenientele aduse de Weebly este acela că nu pune la dispoziția utilizatorilor săi nici un mecansim de restaurare a site-ului web la starea sa anterioară. Ceea ce se dovedește a fi destul de problematic în cazul în care se întâmplă ceva, în cazul în care apare o problemă care te determină să restaurezi platforma la o versiune anterioară. În cazul în care apare o problemă vei fi obligat să contactezi echipa de asistență pentru a remedia eventualele probleme apărute.

Fără opțiunea ADI. ADI (Artificial Design Intelligence) nu este disponibil în cazul lui Weebly spre deosebire de principalii săi concurenți de pe piață precum Wix spre exemplu. Această funcționalitate îi permite unui creator de site-uri web să conceapă unul, prin intermediul informațiilor furnizate, ceea ce este extrem de util pentru orice site, de orice gen.

Cu toate aceste avantaje oferite de Weebly, ne putem da seama că este vorba despre un excelent creator de site-uri web. Propune modele suple si frumoase totodată și este ideal pentru o mai bună referențiere web. În ciuda faptului că nu există opțiunea de restaurare, nici ADI, rămâne totuși una din cele mai bune opțiuni de pe piață.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00lei
%d blogeri au apreciat: