Comanda cu probleme pe aliexpress

Comand frecvent de pe aliexpress, atât eu cât și soția, chestii ieftine și care nu sunt urgente. Nu am avut probleme până în prezent. Iar orice problemă, era rezolvată ușor.

Pe data de 9 ianuarie 2020 am comandat și achitat un gravator laser cu livrare din Germania să nu plătesc taxe vamale, costând peste 100dolari. Vroiam sa fac experimente pe canalul de YouTube.

După achitare vânzătorul are la dispoziție 5zile pentru a livra, iar dacă nu, se returnează banii automat în contul cumpărătorului.

Prima problema a apărut când vânzătorul a marcat comanda ca și trimisă, în ultima zi cu câteva ore înainte să expire termenul. A pus și un cod de urmărire care nu arată nimic nici în ziua de azi, 30 ianuarie 2020.

Citește:  De ce e important sa cumperi materiale de constructie de cea mai buna calitate

Am scris vânzătorului sa actualizeze codul de urmărire, să îmi zică ceva dar nu, el o ține pe a lui, coletul a fost trimis, voi verifica, probleme la vamă, please wait.

Și mă ține așa de 20zile, pentru o comandă din Germania. Am făcut dispută dar și acolo durează și la fel, vânzătorul răspunde în ultima zi.

Voi actualiza articolul în funcție de ce răspuns voi avea. Oricum mai am de așteptat, fie după bani fie după colet. Ultima mea comanda pe aliexpress. Prefer sa dau mai mult la Joom sau wish și sa primesc răspuns instant la suport.

Citește:  Aspirator robot Ariete Briciola 2711

Actualizare 1

Azi 30 ianuarie 2020 am primit un mesaj de la vânzator ca e gata să trimită coletul dacă renunț la dispută. Cică nu a venit din China marfa la timp. Nu renunț la dispută și îmi voi lua banii înapoi, doar pentru minciuna și dezinformarea de care a dat dovadă. Voi reveni!

Actualizare 2

Am primit refund și banii au întrat înapoi în cont. -30lei comision de schimb valutar la ING.

4 comentarii la „Comanda cu probleme pe aliexpress”

  1. Mie îmi vin o parte din colete chiar și după două-trei luni. Dar ceea ce este prezentat aici, este o cu totul altă problemă. Din fericire, din zecile de comenzi, n-am avut parte de astfel de chestii. În cel mai bun caz, m-am plictisit să aștept să livreze și am anulat eu comanda.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.