Daca nu au mai ajuns acasa in timpul vietii, cel putin sa fie repatriati

Doamne, cate accidente se intampla, fiindca unora le place sa conduca si sa transmita live pe retelele de socializare in acelasi timp! Preocupati sa contabilizeze like-urile si sa treaca in revista reactiile, pierd controlul volanului si duc la moarte 15-20 de oameni, pe toti cei care se afla in microbuz si care doresc sa ajunga acasa.


Of, am vazut aceasta imagine a nenorocirii si m-a durut sufletul, mai ales cand am vazut ursuletii de plus plini de sange si de noroi si am inteles grozavia: oamenii cumparasera jucarii pentru copiii lor. Toate cadourile erau praf si pulbere si lucrul cel mai rau: oamenii care muncisera din greu departe de tara au pierit peste granite si nu au mai reusit sa ajunga acasa la cei dragi.


Ce poti sa-I faci unei asemenea persoane care a dorit din tot sufletul sa ajunga acasa, printre cei dragi si a murit pe drum? Poti sa nu te interesezi de repatriere?
E linistitor ca exista repatrieri si dupa moarte si nu il lasi de izbeliste pe cel care a fost lovit brutal, in timp ce venea spre casa.

Citește:  Un suport de motocoasa pentru perete


Din intamplarea de mai sus, oricine are ceva de invatat. Mai intai soferul: nu butona niciodata pe telefon cand conduci, fiindca raspunzi de destinele a zeci de oameni si esti responsabil fata de cei din masina si fata de partenerii de trafic. Apoi firmele de transport in comun: puneti camere de luat vederi in masini si concediati urgent soferii care vorbesc la telefon in timp ce conduc. Si nu in ultimul timp familiile din tara ale celor care pier in accidente: faceti putina dreptate celor care pier departe de tara, desi gandul lor a fost mereu acasa si contactati cea mai buna firma care sa ofere servicii de repatriere!

Nu exista scuza:”Este o treaba prea complicata, care ma depaseste”, fiindca nu ai nimic de facut decat sa soliciti consultanta, apoi servicii de repatriere, sa semnezi contractul si sa astepti linistit acasa.

Firma se dedica total repatrierii prin personalul pe care il pune la dispozitie, prin materialele necesare pregatirii trupului neinsufletit si prin masinile autorizate care sunt pregatite mereu sa faca transportul funerar.

Citește:  TAGRO - primul tractor romanesc dupa o pauza de 10ani


In trecut, era greu sa organizezi o inmormantare in tara, iar cine murea in afara tarii era practic imposibil de repatriat, dar in prezent esti asistat din momentul decesului, pana la acoperirea gropii sau punerea mortului in cavou.


Repatrierile din statele europene incep de la 990 de euro si se opresc undeva la 2500-3000 de euro, suma care nu acopera toate cheltuielile, fiindca prin repatriere se intelege:


-intocmirea tuturor actelor necesare. La nevoie, angajatul insarcinat cu asta face 3-4 drumuri la institutii, se ocupa de traducerea actelor, pana
finalizeaza dosarul de repatriere.

-furnizarea: sicrielor de zinc si de lemn, cu echipamentele lor cu tot, a capacului de la sicriu si a crucii inscriptionate, a hainelor si solutiei de imbalsamare.
-pregatirea corpului neinsufletit, care este foarte migaloasa.
-manipularea sicrielor, unde este nevoie
-asigurarea transportului funerar pe ruta stabilita. Familia este tinuta la curent cu modul in care decurge calatoria, iar masinile funerare sunt prevazute cu frig si sunt conduse de soferi responsabili si manierati.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.