Am pierdut cardul ING. Cum blochez cardul ING si iau altul rapid?

Tel: 031 406 2464  sau 0374 138 391 este numărul la care trebuie sunat în cazul unui card pierdut, furat sau care îl doriți blocat.

ING are opțiunea de a bloca un card direct din aplicația homebank la categoria Produse și servicii avem subcategoria cardurile mele unde apare un istoric al cardurilor active și blocate. De acolo putem bloca și declara pierdut sau furat un card ing, sau pur și simplu nu mai e nevoie de el.
Un card ing odată blocat, nu mai poate fi folosit sau reactivat înapoi. Se va merge într-o sucursala ing de unde se va emite gratuit un alt card nou pe loc. Posibil sa fie musai prezentarea la sucursala de care aparții dar nu sunt sigur 100%.
Pentru a putea face plata dar nu aveți drum pe la o sucursala ING sau nu este în orașul unde sunteți,  din aplicația homebank puteți activa un card virtual și plătiți prin NFC.  Mai multe detalii pe ing pay.
Cam astea ar fi opțiunile disponibile, de obicei la numărul de asistenta ING se răspunde non stop.

2 comentarii la „Am pierdut cardul ING. Cum blochez cardul ING si iau altul rapid?”

    • Nu l-am pierdut dar l-am blocat cu gandul ca voi renunța la el în favoarea altei bănci. Soarta a făcut cu cale sa am nevoie de el în continuare. Și asa am experimentat

      Răspunde

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00lei
%d blogeri au apreciat: