Ce e mai rentabil? O firma de curatenie sau un angajat propriu

O mare parte a tarii a inceput deja sa ia contact cu temperaturile ridicate. E si normal. A inceput sezonul estival si toata lumea se indreapta spre mare. Daca aveti o firma care se ocupa cu organizarea evenimentelor in aceasta perioada sunteti nevoiti sa cautati solutii pentru ca acestea sa decurga cat mai bine.

Curatenia este un aspect foarte important de care ar trebui sa tineti cont. Puteti angaja oameni pentru a se ocupa de acest lucru sau puteti contracta firme de curatenie din Constanta.

Fiecare varianta are avantajele si dezavantajele sale. Vom incerca sa le gasim pe toate pentru a putea cantari cat se poate de corect fiecare optiune si pentru a nu regreta ulterior.

Incepem cu angajatii. Teoretic aceasta ar parea solutia cea mai convenabila. Un angajat sta tot timpul in locatia in care se organizeaza evenimentul astfel incat poate controla orice aspect care tine de curatenie. Poate da cu matura atunci cand incepe sa se faca mizerie sau poate muta obiectele care ajung sa nu stea la locul lor.

Din pacate, unui angajat trebuie sa ii platesti un salariu fix, indiferent de volumul de munca. Acesta nu poate asigura serviciile de curatenie non-stop. In plus, chiar daca are contract, se poate razgandi oricand si va poate lasa descoperiti.

Ramanand tot in zona contractuala, daca evenimentele nu sunt atat de dese, nu il puteti concedia atat de usor astfel incat trebuie sa ii platiti salariul.

curatenie

O firma care se ocupa cu servicii de curatenie din Constanta pare din acest punct de vedere o solutie mai buna. O puteti contracta doar atunci cand aveti nevoie. Puteti face la inceput un contract cadru in care sa stipulati faptul ca ii puteti solicita oricand serviciile pe o perioada anume si o platiti doar pentru munca depusa.

Trebuie retinut faptul ca toate avantajele pe care le are un angajat vi le poate acorda si o firma de curatenie. Aceasta poate delega un angajat sa faca exact ce ar trebuie sa faca propriul dumneavoastra salariat, adica sa stea in locatia in care are loc evenimentul, pe toata perioada desfasurarii lui.

Un alt avantaj al firmei de curatenie este ca aceasta are personal calificat. Foloseste de asemenea echipamente proprii, destul de performante, astfel incat nu trebuie sa mai cheltuiti bani pe aspiratoare sau solutii de curatat.

O parte dintre firme va ofera si asigurare pentru daune. Daca unul dintre angajatii lor va produc pagube, le veti putea recupera imediat. Acest lucru nu se intampla daca aveti propriul angajat.

Citește:  Coletele intarzie. In procesare la BSI Bucuresti

Un comentariu la „Ce e mai rentabil? O firma de curatenie sau un angajat propriu”

Comentariile sunt închise.